KampSportForAlle

Du er her: Hjem > Velkommen til KFA

Velkommen til KFA

KFA er bygget på nogle helt unikke principper om, at alle skal have lov til at kunne træne kampsport, og at det er tilladt at være anderledes. Dette har vist sig at være en succes, og vi rummer mange forskellige personligheder, og har også decideret handicaphold. I perioder har vi to handicap hold. Et børnehold og et hold for unge.

Vi ligger stor vægt på, at ikke alle har den samme kondition og nogle derfor har brug for flere pauser end andre, men at man selvfølgelig ved større udfordringer vil få fremgang både konditions-, teknik- og kampmæssigt.

Vi har ikke strenge regler om disciplin og udøver ikke straf som andre klassiske kampsportsgrene. Dog vil der på børneholdet være en vis etikette, som skal overholdes, da vi har valgt at overholde WTKA´s standarder for pensum og bælte system på netop dette hold. Dette er ene og alene for at udbrede WTKA i Danmark og blive en styrket union sammen med vores søsterklubber rundt omkring i landet. Der vil selvfølgelig også blive tid til leg og sjove stunder.

I pensummet ligger vi vægt på kondition og engagement. Man skal ikke kunne huske kompliceret systemer, da Kickboxing efter vores mening hører til et frit system, hvor kroppen reagerer efter de udefra til enhver tid kommende angreb/teknikker.

Man kan træne 2 gange gratis i KFA, derefter skal man melde sig ind i klubben, hvis man forsæt ønsker at træne. Kontingent betales via vores hjemmeside og alle relevante information ligger også der. www.kampsportforalle.dk

Alle former for træning, sparring og frikamp i KFA sker på eget ansvar. KFA påtager sig intet ansvar for skader der er sket under- eller som følge af træningen.

Vi forventer at medlemmerne optræder respektfuldt og diskret i klubben såvel som på gaden. Det er altid medlemmernes pligt at indordne sig under KFA gældende regler og vedtægter.

Velkommen i KFA

Med venlig hilsen

Ole Sørensen – 29677911

ole@kampsportforalle.dk

 

nach oben